trauma- en Ervaringsdeskundig

Wij weten wat heftige emoties met je doen…

We besteden dagelijks veel aandacht aan de wereld om ons heen, bedenken van alles met ons hoofd, maar wat gebeurd er eigenlijk in onszelf? Het (h)erkennen van gevoelens zoals angst, woede, schuld, verlies of verdriet zijn emoties waar we in het (dagelijkse) leven mee te maken krijgen. De wijze hoe je bent (op)gegroeid en de daaruit vloeiende overtuigingen zijn vaak bepalend (geweest) in hoe je met gevoelens omgaat of omgegaan bent. 

Het werken aan je ‘innerlijk wereld’ is het (h)erkennen en invoelen in dat wat je voelt en ervaart. Binnen trainingscentrum ForBrains werken we met ervaringsdeskundigen en professionals die weten wat heftige emoties met je (kunnen) doen. Ieder met zijn of haar levenservaring, energie en passende expertise. De processen binnen ForBrains zijn relatief kort en effectief. Hoe meer de balans terug keert in het eigen fundament, hoe meer je in staat bent te luisteren naar dat wat het (niet) nodig heeft. Gevoelens zoals stress, angst, woede, schuld, verdriet of verlies is ons niet vreemd en maakt dat wij (uit eigen ervaring) werken en afstemmen op dat wat er nodig is. 

Wil jij jouw lichaam en innerlijke wereld beter leren begrijpen in dat wat je voelt dan is dit misschien het geschikte moment om daarmee te starten. Wij verzorgen trainingsprogramma’s in combinatie met neurofeedbacktraining, Schumann resonantie en frequentie energie. Daarnaast begeleiden we mensen in trauma-en herstelprocessen. Sinds dit jaar werken we met de methode TBT en EFT.  Deze uiterst zachte en zeer toegankelijke methodiek ontkoppelt de traumatische herinnering van de emotionele lading en werkt daarmee uiterst (zowel fysiek als mentaal) verlichtend en verzachtend.

Nog meer ervaringen…

Ik heb het trainingsprogramma bij Forbrains gevolgd. Ik had last van oorsuizen.

Na 6 trainingen verdween mijn klacht meer naar de achtergrond. Ik hoefde geen harde muziek meer aan te zetten om dat geluid in mijn oor te vergeten. Een prettige bijkomstigheid is dat ik me nu prettiger en zekerder voel op een podium als ik presentaties moet geven.”

Man 42 jaar

“Ik was herstellende van een burn-out. Ik heb 12 trainingen gevolgd en voel me veel energieker en ik kan me veel beter concentreren.  Ik slaap soms iets te veel nu maar voel me veel fitter en opgewekt. Ik kan iedereen deze trainingen aanraden.”

Vrouw 56 jaar

“Ik had last van opgekropte woede en was best gestrest. Na de eerste trainingen voelde ik al verandering. Ik kan me nu beter verwoorden in wat ik voel waardoor ik minder snel  boos reageer. Ik ben ook opgewekter, tenminste dat zegt mijn vrouw.”

Man 33 jaar

“Het was soms zo druk in mijn hoofd dat ik niet meer wist hoe ik het moest ordenen in mijn hoofd. Ik heb me nooit laten testen maar ik vermoed dat er minstens ADHD uit was gekomen. Ik ben nu erg opgelucht want na het trainingsprogramma merkte ik echt verbetering. Ik luister meer naar wat ik voel in plaats van wat ik denk. Ik ga nu verder met trainen totdat ik de juiste balans heb.”

Man 32 jaar

“Na 6 trainingen sliep ik weer, ik had niet gerekend op zo’n snel resultaat.”
Man 67 jaar

“Ik heb een druk leven. De hele dag ben ik met andere mensen bezig en gun mezelf niet de rust of de ruimte om iets voor mezelf te doen. Daarbij kon ik me niet goed concentreren en had weinig energie. Ik was benieuwd wat het resultaat zou zijn na 6 trainingen want ik merkte al wat verbetering. Na 12 trainingen voelde ik me nog energieker en kan me inderdaad veel beter focussen op iets wat ik aan het doen ben. Het klopt gewoon. En Monique is daarbij ook iemand die je heel erg op je gemak stelt en ook een fijne gesprekspartner is. Bedankt Monique!”
Vrouw 42 jaar