Klantervaringen met ForBrains

“Ik heb de trainingen bij Forbrains gevolgd. Ik had last van oorsuizing.

Na 6 trainingen verdween mijn klacht meer naar de achtergrond. Ik hoefde geen harde muziek meer aan te zetten om dat geluid in mijn oor te vergeten. Een prettige bijkomstigheid is dat ik me nu prettiger op een podium begeef als ik presentaties moet geven.”

Man 45 jaar

“Ik was herstellende van een burn-out. Ik heb 12 trainingen gevolgd en voel me veel energieker en ik kan me veel beter concentreren.  Ik slaap soms iets te veel nu maar voel me veel fitter. Ik kan iedereen deze trainingen aanraden.”

Vrouw 56 jaar

“Ik had last van opgekropte woede en was best gestrest. Na de eerste trainingen voelde ik al verandering. Ik kan me nu beter verwoorden in wat ik voel waardoor ik minder snel  boos reageer. Ik ben ook opgewekte, tenminste dat zegt mijn vrouw.”

Man 33 jaar

“Het was soms zo druk in mijn hoofd dat ik niet meer wist hoe ik het moest ordenen in mijn hoofd. Ik heb me nooit laten testen maar ik vermoed dat er minstens ADHD uit was gekomen. Ik ben nu erg opgelucht want na het 1e breintrainingsprogramma merkte ik al verbetering. Ik ga nu verder met trainen totdat ik de juiste balans heb.”

Man 32 jaar

“Na 6 trainingen sliep ik weer, ik had niet gerekend op zo’n snel resultaat.”

Man 67 jaar

“Ik heb een druk leven. De hele dag ben ik met andere mensen bezig en gun mezelf niet de rust of de ruimte om iets voor mezelf te doen. Daarbij kon ik me niet goed concentreren en had weinig energie. Ik was benieuwd wat het resultaat zou zijn na 6 trainingen want ik merkte al wat verbetering. Na 12 trainingen voelde ik me nog energieker en kan me inderdaad veel beter focussen op iets wat ik aan het doen ben. Het klopt gewoon. En Monique is daarbij ook iemand die je heel erg op je gemak stelt en ook een fijne gesprekspartner is. Bedankt Monique!”

Vrouw 42 jaar