Voor cliënten

Train je brein met neurofeedback

Neurofeedback stimuleert het brein zichzelf te reorganiseren waardoor het krachtiger en efficiënter functioneert.

NeurOptimal ® Neurofeedbacktraining stimuleert het brein zichzelf te reorganiseren. Het trainen zorgt letterlijk voor een grotere capaciteit van je brein waardoor het krachtiger en efficiënter funtioneert. Deze technologie is 100% veilig, medicijnvrij en helpt optimaal gebruik te maken van de natuurlijke bron van de hersenen. Men ervaart meer veerkracht en stabiliteit zowel mentaal als fysiek. Deze methode is buitengewoon effectief en wordt wereldwijd veelvuldig toegepast bij:

  • Angst en stress
  • Slaapproblemen
  • Prikkelgevoeligheid
  • Trauma
  • Geheugen- en concentratieproblemen

 

bioresonantie

Alle cellen in ons lichaam hebben een eigen energiefrequentie

Bij onbalans in het lichaam is de trillingsfrequentie verstoord. Deze verstoringen kunnen met behulp van bioresonantie apparatuur worden hersteld. Lichaamscellen reageren op deze informatie en verbeteren de communicatie die de cellen onderling hebben met elkaar. Op deze wijze wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd, worden gifstoffen afgevoerd en wordt het immuunsysteem versterkt.

 

Voor wie

Ervaar je pijn, stress, angst of andere negatieve gevoelens?

Ervaar je emotionele, mentale of fysieke ongemakken waar jezelf geen oplossing voor hebt?     

Negatieve gedachten en gevoelens  beïnvloeden je slaap, je spijsvertering en je immuunsysteem. Wil je dat je brein en lijf weer tot rust komt, dat je  goed slaapt en je immuunsysteem optimaal functioneert? Neem dan contact met ons op: info@forbrains.nl

Tarieven

Een proefabonnement van 4 sessies kost 100 euro!

 

De kosten van een trainingsprogramma of losse sessies kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. 

De investering is zeer de moeite waard als u ervaart dat u zich vele malen beter voelt. Niet alleen uzelf merkt deze verandering op, ook uw directe omgeving heeft veel baat bij deze positieve verandering.

 

 

 

Een vrijblijvende kennismaking?