Verhuur 

 

VERHUUR TRAININGSRUIMTE

Ben je op zoek naar een ideale locatie voor jouw training, cursus, lezing of workshop in het veld van coaching, gezondheid of trauma? Trainingscentrum ForBrains biedt de perfecte ruimte voor jouw evenement. Onze ruimte is geschikt voor maximaal 15 deelnemers en (indien nodig) volledig uitgerust met meubilair, een tv-scherm, whiteboard, keuken en toilet. Wij bieden de mogelijkheid om tijdens jouw event een lunch of maaltijd te verzorgen. Kom je van ver? Dan kun je eventueel ook blijven overnachten. Onze locatie staat garant voor een sfeervolle, rustige en comfortabele omgeving waar ruimte is voor inspiratie en het delen van kennis. Kortom, Trainingscentrum ForBrains is de ideale locatie voor uw evenement. Neem contact met ons via info@forbrains.nl op voor meer informatie en reservering.

VERHUUR APPARATUUR

BIODYNAMISCH ENERGIESYSTEEM (BDES)

Het BioDynamisch EnergieSysteem (BDES) is een uniek systeem dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeert door middel van ritmische trillingen (7,83 Hz). Het systeem helpt ongemakken, pijn en stress, zowel fysiek als mentaal, te voorkomen en te verlichten.

  • Weektarief: €270,- inclusief BTW

NEUROPTIMAL NEUROFEEDBACK (NFT-SYSTEEM)

Het NeurOptimal Neurofeedback (NFT) SYSTEEM is ontworpen om de hersenen te trainen voor een betere functie en focus. Neurofeedback is geen medische behandeling, maar een training voor de hersenen.

  • Weektarief: €350,- inclusief BTW
  • Maandtarief: €995,- inclusief BTW

FREQUENTIE APPARATUUR

Deze draagbare frequentieapparatuur reguleert de energie in uw lichaam. Het detecteert disbalans en corrigeert tot de natuurlijke harmonie hersteld is. Frequentieheling is uitstekend om het immuunsysteem te versterken en uw lichaam te ontgiften.

  • Weektarief: €75,- inclusief BTW
  • Inclusief meting: €100,- inclusief BTW

LICHT- en GELUID FREQUENTIE

Dit hulpmiddel maakt gebruik van innovatieve technologie van licht, geluid en ritmes om u te laten ontspannen.

  • Weektarief: €75,- inclusief BTW

Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen.

 

Voor meer informatie of reservering: info@forbrains.nl